Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, kelepçe takılınca gülerek polis aracına gitti

Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, kelepçe takılınca gülerek polis aracına gitti


Aksaray'da, ruhsatsız bir tabancayla polis tarafından yakalanan bir sürücü, önce basın mensuplarına tepki göstermiş ve ardından kelepçe takıldığında başına kapüşonunu çekerek gülerek polis aracına gitmiştir. Olay, Büyük Bölcek Mahallesi Kültür Park Caddesi'nde gerçekleşmiştir.

Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, kelepçe takılınca gülerek polis aracına gitti

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, şüphe üzerine Büyük Bölcek Caddesi istikametine seyreden F.A. (30) tarafından kullanılan bir otomobili durdurmuştur. Trafik ekipleri tarafından yapılan incelemede, sürücünün ehliyet, ruhsat ve araç sorgulaması gerçekleştirilmiş, ardından asayiş ekipleri tarafından otomobilde arama yapılmıştır. Yapılan arama sonucunda, otomobil içerisinde ruhsatsız bir tabanca ve bir miktar mermi bulunmuştur. Bunun üzerine sürücü, polis ekiplerince gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan sürücü, basın mensuplarının kendisini görüntülemek istemesine tepki göstererek, "Ağabey çekmesen" şeklinde bir ifade kullanmış ve basın mensuplarına sırtını dönerek tepkisini göstermiştir. Daha sonra sürücünün elleri kelepçelenerek gözaltına alınmış ve yüzünün görünmesini istememesi üzerine ceketinin kapüşonunu takarak polis aracına gülerek gitmiştir. Otomobil, sürücünün bir yakınına teslim edilmiş, gözaltına alınan şahıs ise ifadesi alınmak ve adli işlemler için polis merkezi amirliğine götürülmüştür.

Olayla ilgili olarak Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında, olayın ayrıntıları, silahın kaynağı ve sürücünün neden tepki gösterdiği gibi konular incelenecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi