Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Meşhur muhtar dolandırıldı, derdini şiirle anlattı

Meşhur muhtar dolandırıldı, derdini şiirle anlattı


Kırşehir'de yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde köyünde muhtar adayı olan Aydın Battal, seçimi kaybettikten sonra kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle gündeme gelmişti. Ancak sonrasında dolandırıldığı ortaya çıktı.

Meşhur muhtar dolandırıldı, derdini şiirle anlattı

Seçimlerin ardından, Aydın Battal'ı Kırşehir Valiliği'nden aradıklarını belirten kişiler, Kurban Bayramı öncesinde hayvanlara ihtiyaç duyduklarını ve kurbanlık koyunlara ihtiyaçları olduğunu söylediler. Bu kişiler, dolandırıcılık için Aydın Battal'ın duygusal zayıf noktalarını kullanarak onu kandırdılar. Battal, dizide oynama teklifi aldığı için memleketinden ayrılmıştı ve bu durumu fırsat bilen dolandırıcılar, kendilerini Kırşehir Valiliği'nden arıyormuş gibi göstererek onu manipüle ettiler.

Battal, dolandırıcıların taleplerini kabul etti ve elinde bulunan hayvanlardan 4 koyunu verdi. Dolandırıcılar daha sonra Tarım Bakanlığı'nda iş bulacağına dair vaatlerde bulunarak Battal'ı ikna ettiler ve o da 6 kuzuyu dolandırıcılara teslim etti. Battal, dolandırıcıların kendisine valinin adını kullanmalarıyla daha da ikna olduğunu ifade etti.

Ancak daha sonra gerçek ortaya çıktı ve Battal dolandırıldığını anladı. Durumu avukatıyla paylaşan Battal, dolandırıcılar hakkında hukuki süreç başlattı. Ayrıca dolandırıcılık olayından sonra eşiyle arasının bozulduğunu belirtti.

Battal, dolandırıcıları şiddetli bir şekilde eleştirdiği şiirinde hayal kırıklığını ve sitemini dile getirdi. Şiirinde, dolandırıcıların oynadığı tiyatroyu ve kendisini kandırdıklarını ifade etti. Aynı zamanda, dolandırıcıların ahlaki değerleri hiçe saydığını ve insanların duygusal zayıf noktalarını nasıl istismar ettiklerini vurguladı.

Dolandırıcılık gibi olaylar, insanların güvenini kötüye kullanan suçlardır. Benzer durumlarla karşılaşan insanlar, hukuki yolları kullanarak dolandırıcılara karşı haklarını arama yoluna gitmelidirler.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi