Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir kamyonet ile motosikletin çarpıştığı bir kaza meydana geldi.

Kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza, Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde saat 10.30 sıralarında gerçekleşti.

Olayın detaylarına göre, Uğur Mumcu Caddesi'nde deniz istikametine doğru seyreden Kadir Y. yönetimindeki 07 AER 901 plakalı kamyonet ile 2. Sokak'tan Uğur Mumcu Caddesi'ne çıkmaya çalışan İsmet S. yönetimindeki 07 UZ 923 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışma sonucunda motosiklet sürücüsü İsmet S. parke zemine savruldu ve yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili olarak tahkikat başlatıldı. Detaylı incelemeler ve soruşturma sonucunda kaza nedeni ve sorumluları belirlenmeye çalışılacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi