Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Aydın’da Narkoçelik-16 operasyonu

Aydın’da Narkoçelik-16 operasyonu


Aydın dahil olmak üzere 20 ilde gerçekleştirilen bir operasyon kapsamında uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalar yapıldı.

Aydın’da Narkoçelik-16 operasyonu

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda İl Jandarma Komutanlıkları tarafından "Narkoçelik-16" operasyonları düzenlendi. Bu operasyonlara 230 ekip ve 980 Jandarma personeli katıldı.

Operasyonlar, Diyarbakır, Antalya, İzmir, Ağrı, Kastamonu, Amasya, Gaziantep, Hakkari, İstanbul, Sakarya, Van, Bingöl, Aydın, Tekirdağ, Çanakkale, Hatay, Afyonkarahisar, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Kayseri illerinde gerçekleştirildi.

"Narkoçelik-16" operasyonları kapsamında uyuşturucu madde imalatçılarına, satıcılarına ve sokak satıcılarına yönelik çalışmalar yapıldı. Operasyonlar sonucunda 700 kilogram uyuşturucu madde ve 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca, 366 zehir taciri ve sokak satıcısı da yakalandı.

Aydın'da yapılan çalışmalarda ise İl Jandarma Komutanlığı tarafından 3 bin 650 adet uyuşturucu hap ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, 85 sokak satıcısı da yakalandı.

Bu operasyonlar, uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında önemli adımlar atılmasını sağlamaktadır. Güvenlik güçleri, uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdürmekte ve toplumun güvenliğini korumak için çaba göstermektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi