Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
ÖNK HABER Günlül Burç Yorumları

Sevgili Oğlak burçları, bugün, yaratıcı projeler üzerinde çalışmak ve hobilerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sanatsal aktiviteler veya el becerileri sizi tatmin edebilir. Kendinizi ifade etmek için fırsatları değerlendirin.

Bu hafta yaratıcı projelere odaklanmanız gerekebilir. İş hayatınızda yeni fırsatlar ve projelerle uğraşabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak başarı elde edebilirsiniz. Özel hayatınızda ise çocuklarınız veya sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve keyifli aktivitelere katılabilirsiniz. Romantik ilişkilerde ise daha tutkulu bir döneme girebilirsiniz.

Ekim ayı size finansal konularda odaklanma fırsatı sunabilir. İş hayatında da daha istikrarlı bir dönem olabilir ve projelerinizi ilerletebilirsiniz. Kişisel ilişkilerde de daha sabırlı ve anlayışlı olmak önemli olacak.

2003 yılında Satürn Kova burcuyla birlikte hareket ederken yılın ilk aylarında finansal dengeyi kurma konusunda zorluk yaşayacaksınız. Maddi konularla ilgili olarak mutlaka bir planlama yapmalısınız. Planlamanın dışına çıkmanız durumunda önümüzdeki aylarda zor günler yaşayabilirsiniz.

Toprak grubunun üyelerinden olan Oğlak burcu çalışkanlığı, ciddiyeti ve sabrıyla ilk başta dikkat çeker. Hayattaki her konuya ciddi yaklaşırlar. Bulundukları ortamlarda mesafeli tavırları dikkat çeker. Hemen samimi olmayı sevmeyen kişilerdir. Liderlik vasıfları çok yüksektir. Analitik düşünce yapıları ve çalışkanlıkları sayesinde diğer kişilerden daha fazla vizyona ve birikime sahip olabilirler. Aceleci değildirler. Sabrettiklerinde istediklerinin gerçek olacağını bilirler. Hızlı davranmanın hatalar getireceğini düşünürler. Hayatlarında hep bir hedef ve buna ulaşma çabası vardır. Çalışkanlıkları ve zorluklar karşısında yılmayan tavırlarıyla her zaman akıllarına koydukları şeye ulaşırlar. İş hayatlarında mükemmel olmayı isterler. Bu durum beraber çalıştığı kişiler için zor olabilir. Kendi gibi kusursuz ve saatlerce emek verebilecek insanlar ararlar. Bunu görmeyince ise sinirlenmeye başlarlar. Otoriter bir tavırları vardır. Duyguların pek fazla yeri yoktur. Hayat bir plandır ve bu planın işlemesi için duygulardan uzak durmaları gerektiğini düşünürler. Hırslı yapıları bazen kendilerine zarar verir. Bir meseleyi çözene kadar hayattaki diğer unsurları devre dışı bırakabilirler. Bu konu aileleri tarafından eleştiri alabilir. Yalnızlığı severler. Kalabalıklar onlara göre değildir. Bazen en yakın arkadaşı kendileri olurlar. Maddiyata önem verirler. Savurganlığı sevmezler. Mantığın her şeyi çözebileceğini düşünen bu burç duygularını belli etmede zorluklar yaşayabilir.

Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi