Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Zincirleme kazada 2'si çocuk 4 yaralı

Manavgat'ın Kızılot Mahallesi'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Zincirleme kazada 2'si çocuk 4 yaralı

Kaza, Antalya'nın Manavgat ilçesi D-400 Karayolu üzerinde, Kızılot Mahallesi ışıklı kavşağında gerçekleşti. Abdülaziz Sarıoğlu'nun kullandığı 79 AAD 179 plakalı otomobil, İdris Güneş'in yönetimindeki 10 ALS 445 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Güneş'in aracı, önde beklemekte olan Belçika vatandaşı Arne Marcelling Hellbuyck'ın kullandığı 07 BGF 821 plakalı otomobile çarptı.

Kazada, İdris Güneş'in aracında bulunan Sibel Güneş ve oğlu Kerem Güneş ile Abdülaziz Sarıoğlu'nun aracında yolcu olarak bulunan Gül Dilek Sarıbaşoğlu ve kızı Sahra Sarıbaşoğlu yaralandı.

Kaza sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaralıların olduğu bildirilmemesi nedeniyle ilk etapta ambulans sevk edilmedi. Yaralılar, olay yerinde refüjdeki çimler üzerinde ambulans bekledi. Daha sonra tekrar yapılan aramalarla birlikte çok sayıda ambulans ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ile Bölge Trafik İstasyon amirliği ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar, Manavgat'taki özel hastanelere ambulanslarla kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili olarak tahkikat başlatıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi