Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde bayramlaşma töreni

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde bayramlaşma töreni


Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Ramazan Bayramı vesilesiyle bir bayramlaşma töreni düzenledi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde bayramlaşma töreni

Konuk evinde gerçekleştirilen programa Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Genel Sekreter Cahit Tekin, Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Kamuran Karaman, Hastaneler Başmüdürü Sefer Kuşan, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fazıl Şen, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Rektör Şevli, bir konuşma yaparak Van YYÜ ailesiyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Konuşmasında İsrail'in Gazze ve Filistin halkına yönelik saldırılarının son bulmasını dileyen Rektör Şevli, barışın savaşa üstün gelmesini ve bu bölgelerin sevinç dolu bir bayram geçirmesini umduklarını belirtti. Ayrıca, bayramın tüm Müslümanlara ve insanlığa huzur, barış, birlik ve beraberlik getirmesini diledi.

Rektör Şevli, bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren önemli değerlerden biri olduğunu vurgulayarak Van YYÜ olarak bayramlaşma geleneğini sürdürmeye çalıştıklarını söyledi. Aynı zamanda, bayramlarını memleketlerinde geçirmek için üniversite personeli ve öğrencilerinin bulunmadığını ve onların güvenli bir şekilde şehre dönüş yapmalarını temenni etti.

Programın devamında misafirler, bayramla ilgili dileklerini ve temennilerini paylaştılar. Ardından Rektör Şevli, Kalite Topluluğu Başkanı M. Sezer Altun ve öğrencilerle birlikte öğrenci yurtlarını ziyaret ederek kampüs içinde dolaştı ve öğrencilerle bayramlaştı.

Bu etkinlik, Van YYÜ topluluğu arasındaki dayanışmayı ve bayram sevincini paylaşmayı amaçlayan bir etkinlik olarak düzenlenmiştir. Rektör Şevli ve diğer katılımcılar, bayramın anlamını vurgulayarak tüm katılımcılara sağlıklı ve neşeli bir bayram dilediler.

Muhabir : Önk Haber Merkezi
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi