Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Van’da öğrencilere harita dağıtımı yapıldı

Van’da öğrencilere harita dağıtımı yapıldı


Van Valisi Ozan Balcı, kentteki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerdeki öğrenciler ve öğretmenler için bastırılan dünya ve Türkiye fiziki ve siyasi haritalarının dağıtım törenine katıldı.

Van’da öğrencilere harita dağıtımı yapıldı

Vali Ozan Balcı, törende yaptığı konuşmada, eğitim alanında önemli çalışmalara imza attıklarını vurgulayarak, "İlimize 4 milyona yakın kitap kazandırdık ve bu alanda Türkiye'de lider durumdayız. Öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmeleri için kitap okumaları gerektiğine inanıyoruz. Ayrıca, kitapvan.gov.tr adresinden kitap talep eden öğrencilerimize kitaplarını adreslerine kadar ulaştırıyoruz. Şimdi ise önemli bir adım daha atarak, 700 bin adet arkalı önlü dünya ve Türkiye fiziki ve siyasi haritası bastırdık. Harita bilgisi öğrencilerimiz için son derece önemlidir. Çocuklarımızın eğitim hayatına büyük katkı sağlayacak olan bu haritaları odalarına asabilecekler. Bu sayede ülkemizin dünyadaki konumu, dağlarımız, ovalarımız ve göllerimiz hakkında bilgi sahibi olacaklar. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Konuşmanın ardından bastırılan haritalar öğrencilere dağıtıldı. Van Valisi Ozan Balcı, eğitimde yapılan önemli çalışmaların devam edeceğini belirterek, çocukların eğitimine destek sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi