Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Uyuşturucu tacirine jandarma baskını: 1 tutuklama

Aksaray'da uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı belirlenen bir şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda 1 kilo 197 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu tacirine jandarma baskını: 1 tutuklama

Operasyon, Aksaray merkezdeki bir iş yeri ofisine yapıldı. İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri, uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı tespit edilen bir şahıs hakkında bilgi edindi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmada, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte harekete geçen jandarma istihbarat ekipleri, şüpheli M.G.'nin ikametini izlemeye aldı. Teknik ve fiziksel takip sonucu yeterli delile ulaşıldığında operasyon başlatıldı.

Şüphelinin bulunduğu iş yerine düzenlenen operasyonda, M.G. gözaltına alındı. İş yerinde yapılan aramada, 1 kilo 197 gram metamfetamin, 5 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. İl jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi