Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Trafikte Plaka Kapatan Sürücü Polis Memurunu Tehdit Etti

Trafikte Plaka Kapatan Sürücü Polis Memurunu Tehdit Etti


Trafikte Plaka Kapatan Sürücü Polis Memurunu Tehdit Etti

Trafikte Plaka Kapatan Sürücü Polis Memurunu Tehdit Etti

Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı tatili süresince yoğunluk yaşanan bölgelerde trafik ekipleri görevlerini sürdürürken, bir olay dikkat çekti. Trafikte plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan bir gelin arabası sürücüsü, kendisine kesilen para cezası sonrasında öfkelendi ve bir polis memurunu tehdit etti. Olay, trafik yoğunluğunun en fazla olduğu bölgede meydana geldi.

Trafik polisi, sürücü E.C.'ye Karayolları Trafik Kanunu'nun 23/3-c-1 maddesi gereğince 2 bin 647 lira para cezası uyguladı. Ancak E.C., ceza fişini imzalamayarak kendisinin bakanlık personeli olduğunu iddia etti. Öfkesi artan sürücü, polis memurunu tehdit ederek, "Allah, bir adli işlemde seni benle karşılaştırır" şeklinde sözler sarf etti. Daha sonra, ceza fişini de atarak cezanın e-devletine gönderilmesini talep etti.

Diğer düğün konvoyundaki vatandaşlar, polis memurunun görevini yerine getirdiğini belirterek E.C.'yi sakinleştirmeye çalıştı ve olay yerinden uzaklaştırdı.

Trafikte kurallara uymak ve toplumun güvenliğini sağlamak, her bireyin sorumluluğundadır. Bu tür ihlallerin cezai yaptırımlarının uygulanması, trafik düzeninin korunmasına ve vatandaşların güvenliğinin sağlanmasına katkıda bulunur. Polis memurları da görevlerini yerine getirirken, vatandaşların güvenliğini koruma amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi