Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tofaş'lar kafa kafaya çarpıştı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Manavgat ilçesinde, Tekandız ışıklı kavşağında kafa kafaya çarpışan ve hurdaya dönen araçlardan sürücülerin burunları bile kanamadan çıktığı bir kaza meydana geldi. Kaza anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Tofaş'lar kafa kafaya çarpıştı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Kaza, D-400 karayolu üzerinde bulunan Tekandız Kavşağı'nda gerçekleşti. Alanya istikametinden gelen Mehmet Zengin'in yönetimindeki 67 ZD 561 plakalı Tofaş marka otomobil, Tekandız Kavşağı'na geldiğinde kavşak sistemi içerisinde U dönüşü yapmak istedi. Bu sırada karşı istikametten gelen Hüseyin Yıldırım'ın kullandığı 07 CFD 17 plakalı Tofaş marka otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazanın gerçekleştiği an, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. İki aracın hurdaya döndüğü kazada sürücüler, şans eseri herhangi bir ciddi yaralanma yaşamadan kurtuldu. Kazanın ardından, yol ortasında kalan araçlar Trafik ve Jandarma ekipleri ile vatandaşların yardımıyla itilerek yol kenarına alındı. Ayrıca, trafikte tehlike oluşturabilecek araç parçaları da trafik ve jandarma ekipleri tarafından temizlendi.

Bu olayda, sürücülerin şans eseri yaralanmadan kurtulduğu ve kaza anının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirtilmektedir. Trafik ve jandarma ekipleri, kaza sonrası gerekli güvenlik önlemlerini alarak yolun tekrar trafiğe açılmasını sağlamışlardır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi