Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tırlarla kaçak tütün ve sigara sevkiyatına jandarma darbesi

Tırlarla kaçak tütün ve sigara sevkiyatına jandarma darbesi


Aksaray'da gerçekleşen kaçak tütün operasyonuyla ilgili detaylar şu şekildedir: İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, doğu illerinden batı illerine yönelik kaçak sigara ve tütün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Bu bilgi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, teknik takip sonucunda tırların hareket saatlerini ve plakalarını belirledi. Ardından Aksaray il sınırlarında operasyon için hazırlık yaptılar.

Tırlarla kaçak tütün ve sigara sevkiyatına jandarma darbesi

Operasyon günü tırlar il sınırlarına yaklaştığında jandarma ekipleri pusuya yattı ve tırları durdurarak operasyonu gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda tırlarda toplamda 7 ton kıyılmış kaçak tütün ve 29 bin 260 adet kaçak sigara ele geçirildi. Bu kaçak ürünlerin piyasa değeri yaklaşık 6 milyon TL olarak belirtildi.

Operasyon kapsamında tır sürücüleri gözaltına alınırken, olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan bu operasyonla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi