Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tayland'da lüks otelde ölü bulunan 6 turistin bardaklarında siyanüre rastlandı

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki Grand Hyatt Erawan Oteli'nde ölü bulunan 6 kişinin kullandığı çay bardaklarında siyanür tespit edildi.

Tayland'da lüks otelde ölü bulunan 6 turistin bardaklarında siyanüre rastlandı

Ölenlerin kimlikleri, Sherine Chong (56), Dang Hung Van (55), Thi Nguyen Phuong (46), Hong Pham Thanh (49), Thi Nguyen Phuong Lan (47) ve Dinh Tran Phu (37) olarak belirlendi. İlk incelemelerde, ölüm nedeninin muhtemelen siyanür zehirlenmesi olduğu ifade edilirken, otopsi sonuçları bekleniyor.

Polis, siyanürü getiren kişinin grubun içinde yer aldığını ve zehirleme olayının arkasında olabileceğini aktardı. Grubun bir yatırımla ilgili borç nedeniyle anlaşmazlık yaşadığı da belirtildi. Olay, grup üyelerinin ayrı ayrı otele giriş yaptığı ve 5. katta toplandıkları sırada gerçekleşti. Otel yönetimi, bu durumda herhangi bir kavga ya da darp izine rastlamadıklarını bildirdi.

Tayland Başbakanı Srettha Thavisin, ABD Federal Soruşturma Bürosu'nun soruşturmada Tayland makamlarına yardımcı olduğunu duyurdu. Ölülerin 4'ünün Vietnam vatandaşı, 2'sinin ise Vietnam-ABD çifte vatandaşı olduğu öğrenildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi