Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tahmazoğlu: “Halkın sağlığı ile kimse oynayamaz”

Tahmazoğlu: “Halkın sağlığı ile kimse oynayamaz”


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zabıta ekipleri ile birlikte vatandaşların sağlıklı ürün tüketimi için denetimlerde bulundu.

Tahmazoğlu: “Halkın sağlığı ile kimse oynayamaz”

Ticaret Müdürlüğü ve Tarım Müdürlüğü ile iş birliği yaparak Şahinbey ilçesindeki zincir marketleri denetleyen Tahmazoğlu, raflarda son tüketim tarihi geçmiş ürünleri tespit edip toplattı. Denetimlerde çikolata, süt, tatlı ve bebek mamaları gibi çeşitli ürünlerin son tüketim tarihinin geçtiği görüldü.

Başkan Tahmazoğlu, denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Vatandaşın sağlığı bizler için önemli" dedi. Beş farklı zincir markette denetim yaptıklarını ve tüm marketlerde son kullanma tarihi geçmiş ürünler bulduklarını belirten Tahmazoğlu, halkın alışveriş yaparken ürünlerin son kullanma tarihlerine dikkat etmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, bu tür durumların belediyeye bildirilmesi gerektiğini söyledi.

Tahmazoğlu, fiyat denetimlerinin de Ticaret İl Müdürlüğü ile birlikte devam ettiğini ve fahiş fiyatlara izin vermeyeceklerini ifade ederek, "Halkımızın sağlığı ve bütçesi bizim için her şeyden önemli" şeklinde konuştu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi