Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Şoförlere trafik eğitimi verildi

Şoförlere trafik eğitimi verildi


Erzincan'da şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüs şoförlerine trafik eğitimi verilmiştir.

Şoförlere trafik eğitimi verildi

S.S.23 Nolu Erzincan Kent İçi Ulaşım Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine bağlı otobüs şoförleri için düzenlenen eğitim, seyahatler sırasında konforu ve güvenliği artırmayı hedeflemiştir.

Eğitim, belediyenin çok amaçlı toplantı salonunda sabah ve öğlen olmak üzere iki grup halinde gerçekleştirilmiştir. Kent merkezinde görev yapan otobüs şoförleri eğitime katılmıştır. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğünde görevli personeller tarafından 2 gün boyunca gerçekleştirilen eğitimde otobüs şoförlerine hız kuralları ve sınırları, trafikte geçiş üstünlüğü, geçiş kuralları, trafikte asli kusurlar ve toplu taşıma ile ilgili dikkat edilmesi gereken kurallar ayrıntılı bir şekilde anlatılmıştır.

Eğitim programı, soru-cevap bölümüyle sona ermiştir. Bu eğitim sayesinde otobüs şoförleri trafik kuralları ve güvenli sürüş konularında bilgilendirilerek yolcuların seyahatlerini daha güvenli ve konforlu hale getirmeye yönelik önlemler alması amaçlanmıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi