Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Simülasyon aracında emniyet kemeri takmayınca olanlar oldu, bildiği tüm duaları okudu

Simülasyon aracında emniyet kemeri takmayınca olanlar oldu, bildiği tüm duaları okudu


Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde trafik ekipleri tarafından emniyet kemeri kullanmanın önemi ve alkollü araç kullanımının etkileri canlı olarak gösterilmiştir.

Simülasyon aracında emniyet kemeri takmayınca olanlar oldu, bildiği tüm duaları okudu

Cemalettin Köklü parkı yanında konuşlandırılan simülasyon aracı ile öncelikle emniyet kemeri kullanımının önemi pratiğe dökülmüştür. Trafik ekipleri, emniyet kemeri takmayan sürücüleri simülasyon aracına davet ederek, emniyet kemeri kullanımının ne kadar önemli olduğunu gerçek bir deneyimle test etmelerini sağlamıştır.

Etkinlikten habersiz olan sürücülerin, test uygulamasının ardından yaşadıkları şaşkınlık yüzlerine yansımış ve emniyet kemeri kullanmanın önemini unutamayacakları bir deneyim yaşamışlardır. Bazı sürücüler, bu deneyimi cep telefonlarıyla kaydetmiştir.

Öte yandan, simülasyon gözlüğü kullanılarak alkollü araç kullanmanın etkisi öğrencilere ve vatandaşlara uygulamalı olarak gösterilmiştir. Trafik ekipleri, simülasyon gözlüğünü takan öğrenci ve vatandaşlardan düzgün bir şekilde yürümelerini ve topa vurmalarını istemiştir. Ancak istenilen performansı gösteremeyen katılımcılar, etkinlik boyunca ilginç görüntülere sebep olmuştur.

Katılan öğrenci ve vatandaşlara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik güvenliği temasını içeren boyama kitabı, balon, rozet, sticker, not defteri, tükenmez kalem ve broşürler gibi hediyeler verilmiştir.

Bu bilgiler, yerel kaynaklar tarafından sağlanmıştır. Daha fazla ayrıntı için yerel yetkililerle iletişim kurmanızı öneririm.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi