Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Resmi araç ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Resmi araç ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı


Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir resmi araç ile bir otomobil çarpışmış ve kazada yolcu olarak bulunan 71 yaşındaki bir kadın yaralanmıştır.

Resmi araç ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kaza, Yayla Mahallesi 2569 Sokak ile 2570 Sokak'ın kesiştiği noktada meydana gelmiştir. Hafiz Acar'ın kullandığı 07 BKH 193 plakalı araç ile Manavgat Devlet Hastanesi'ne ait 07 YCR 01 plakalı resmi araç, Barbaros Bulvarı istikametine seyir halindeyken çarpışmıştır. Çarpmanın etkisiyle Hafiz Acar'ın aracı direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki bir evin bahçe duvarına çarpmıştır. Kazada araçta bulunan 71 yaşındaki Sevim Acar yaralanmış ve olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmıştır.

Kaza ile ilgili trafik ekipleri olay yerindeki çalışmalarını sürdürürken, dikkat çeken bir nokta araç sürücülerinin birbirini suçlaması olmuştur. Detaylar ve sorumlulukların belirlenmesi amacıyla trafik ekipleri tarafından gerekli incelemeler yapılacak ve kaza ile ilgili rapor hazırlanacaktır. Bu rapor, kazanın nedenlerini ve sorumlulukları tespit etmek için kullanılacaktır.

Trafik kazaları, dikkatsizlik, hız ihlali, yol kurallarına uymama gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanabilmektedir. Kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olması, hız sınırlarına uyması ve trafik kurallarına riayet etmesi önemlidir. Yetkililer, trafik güvenliğini sağlamak ve benzer olayların yaşanmasını engellemek için önlemler almaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi