Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Refüje çarpan otomobil metrelerce sürüklendi: 2 yaralı

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra refüje çarpmıştır.

Refüje çarpan otomobil metrelerce sürüklendi: 2 yaralı

Kazada, otomobilin sürücüsü olan F.Y. ve yanında bulunan E.İ. adlı kişi yaralanmıştır. Olay, gece saatlerinde Kırıkkale-Ankara D200 kara yolunda gerçekleşmiştir.

71 AY 463 plakalı Volkswagen marka otomobili kullanan F.Y., direksiyon kontrolünü kaybederek refüje çarpmıştır. Otomobil, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 100 metre sürüklenmiş ve kullanılamaz hale gelmiştir. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmiştir.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edilmiştir. Araç ise çekici yardımıyla otoparka götürülmüştür.

Kazanın nedeni ve ayrıntılarıyla ilgili olarak polis ekipleri tarafından bir soruşturma başlatılmıştır. İncelemeler sonucunda kazanın nasıl meydana geldiği ve sürücünün direksiyon kontrolünü neden kaybettiği belirlenmeye çalışılacaktır. Trafik kazalarının önlenmesi için sürücülerin dikkatli ve kurallara uygun bir şekilde araç kullanmaları önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi