Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Pınarbaşı'nda CHP'li meclis üyesi adayına silahlı saldırı

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP'den meclis üyesi adayı olan Şerafettin Bahadır, dün akşam meydana gelen silahlı saldırıda yaralandı.

Pınarbaşı'nda CHP'li meclis üyesi adayına silahlı saldırı

Olayda, Bahadır'ın önce E.U. tarafından darp edildiği, ardından da bacağından silahla vurulduğu bildirildi. İlk müdahalesi ilçe devlet hastanesinde yapılan Bahadır, ambulansla Kayseri Şehir Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Saldırının ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak, saldırının hedefinde olduğunu iddia eden kişiler hakkında hukuki süreç başlatacağını belirtti. Ersoy, "Bugün Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirilen menfur bir saldırı sebebiyle şahsımı hedef gösteren; azmettirici olduğum ve olayda dahilim bulunduğunu iddia eden kim varsa hepsiyle ilgili hukuki müracaatlarımızı avukatlarım aracılığıyla vakit kaybetmeden başlatıyorum" dedi. Ersoy, yaşananların insanların duygularıyla oynayan bir tahrik süreci olduğunu ifade ederek, saldırının ailevi meselelerle siyasi polemik aracılığıyla başlatılan bir çatışmanın sonucu olduğunu savundu.

Saldırıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı belirtilirken, Bahadır'ın sağlık durumunun ise tedavi altında olduğu bildirildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi