Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Otomobil ve ticari araç çarpıştı

Çorum'un Alaca ilçesinde, bir ticari araç ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Otomobil ve ticari araç çarpıştı

Kaza, Yozgat Caddesi üzerinde gerçekleşti. İlk bilgilere göre, Mehmet A. yönetimindeki 02 HU 230 plakalı ticari araç ile Alperen A. yönetimindeki 19 ACL 013 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ticari araç savrularak park halindeki başka bir otomobile çarptı. Kazada, otomobilin sürücüsü Alperen A. ve araçta bulunan Beyza A. yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra yaralılar, ambulansla Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam etmektedir. Kazanın sebepleri ve ayrıntıları incelenerek, gerekli adli işlemler yapılacaktır. Trafik kazalarının nedenleri genellikle soruşturma sürecinde belirlenir ve bu bilgiler trafik güvenliği önlemlerinin alınması için kullanılır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi