Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Otomobil su kanalına uçtu: Baba ve oğlu hayatını kaybetti

Van'ın Edremit ilçesinde meydana gelen trajik bir kazada, bir otomobilin su kanalına düşmesi sonucu bir çocuk sağ kurtarılırken, baba ve diğer oğlu hayatını kaybetti.

Otomobil su kanalına uçtu: Baba ve oğlu hayatını kaybetti

Kaza, sabah saat 05.25 civarında Van-Edremit karayolu üzerinde gerçekleşti. Gevaş istikametinden Van merkeze seyir halindeki 65 LE 049 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle Van Gölü'ne dökülen kanala düştü. Sosyal tesislerdeki güvenlik görevlileri durumu hemen yetkililere bildirdi.

Bölgeye ambulans, jandarma, polis, Van İl Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve dalgıç ekipler sevk edildi. Dalgıç polisler, otomobilin içinde bulunan baba ve iki oğlunu kurtarmak için suya girdi. Ne yazık ki, baba ve bir oğlu olay yerinde yaşamını yitirdi; diğer çocuk ise sağ olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Dalgıç ekipleri, otomobili su yüzeyine çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi