Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Önündeki araca arkadan çarptı, yarasını unutup basın mensuplarına bağırdı

Önündeki araca arkadan çarptı, yarasını unutup basın mensuplarına bağırdı


Aksaray'da meydana gelen bir trafik kazasında, aşırı hızla seyir halinde olan bir sürücü, önündeki araca arkadan çarparak yaralandı.

Önündeki araca arkadan çarptı, yarasını unutup basın mensuplarına bağırdı

Ancak sürücü, yarasını bırakıp basın mensuplarına tepki gösterdi. Kazada, bir araç takla atarken, diğer iki araç da hurdaya döndü ve 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Aksaray-Nevşehir Karayolu'nun 3. kilometresinde meydana geldi. Bilgilere göre, Aksaray'dan Nevşehir istikametine seyreden M.A. (18) adlı sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu, önünde seyreden R.A. (32) yönetimindeki Opel marka araca arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Opel araç takla atarken, Volkswagen marka araç ise emniyet şeridinde durabildi. Kazada her iki araç da hurdaya döndü ve sürücüler yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 112 Acil Yardım ekipleri tarafından ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de aracın gaz kaçağını kontrol ederek önlem aldı. Yaralılar ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edildi.

Yaralanan Volkswagen sürücüsü M.A., basın mensuplarının kendisini görüntülemek istemesi üzerine yarasını unutarak tepki gösterdi ve "Ne çekiyorsun? Neyi çekiyorsun?" şeklinde bağırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralı sürücülerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtilirken, kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi