Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Motosikletlere çarpıp kaçan sürücüyü peşinden koşarak yakaladı

Motosikletlere çarpıp kaçan sürücüyü peşinden koşarak yakaladı


Manavgat'ta park halindeki motosikletlere çarptıktan sonra kaçmaya çalışan sürücü, iş yeri sahibi tarafından yakalandı.

Motosikletlere çarpıp kaçan sürücüyü peşinden koşarak yakaladı

Başta hasarı ödemeyi kabul eden sürücünün babası, trafik polisleri geldiğinde ve olay anlatılmaya başlandığında "Kamera kapanmazsa anlattığını kabul etmem" diyerek sözünden döndü.

Olay, Antalya'nın Manavgat ilçesi Kasaplar Mahallesi Hasan Fehmi Boztepe Caddesi'nde meydana geldi. Berkay Dinçer'in kullandığı 07 GFK 97 plakalı otomobil, geri manevra yaparken park halindeki 07 ARU 454 plakalı motosiklete çarptı. Çarpma sonucu motosiklet devrilirken, yanındaki 07 VHP 14 plakalı motosiklette çizikler oluştu. Otomobil sürücüsü olay yerinden uzaklaştı, ancak motosiklet sahiplerinden biri sürücüyü ana cadde üzerinde yakalayarak geri getirdi. Sürücünün babası da yanında bulundu.

Trafik ekibinin gelmesiyle birlikte durum değişti. Otomobil sürücüsü ve babasının motosikletlerin hasarını karşılama konusundaki tavırlarından rahatsız olan motosiklet sahipleri trafik ekibini çağırdı. Trafik ekibi, yaralanan kimse olmadığı için tarafların kendi aralarında anlaşabileceklerini ya da tutanak hazırlamaları gerektiğini belirtti. Anlaşmazlık durumunda kendilerinin rapor hazırlayacaklarını söyledi.

Başlangıçta hasarı karşılama konusunda anlaşan otomobil sürücüsünün babası, görüntü alan İHA muhabirine tepki gösterdi ve "Eğer basın kamerayı kapatmazsa anlattığını kabul etmem" dedi. Otomobil sürücüsü ve babasının, motosiklet sahiplerinin zararlarını karşılamayı ve tutanak hazırlamayı kabul etmemesi üzerine trafik polisleri rapor düzenledi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi