Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Motosiklet kazasında ölen gencin dakikalar önceki görüntüsü ortaya çıktı

Motosiklet kazasında ölen gencin dakikalar önceki görüntüsü ortaya çıktı


Gaziantep'in Nizip ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, 2 motosikletin çarpışması sonucu sürücüler hayatını kaybetti.

Motosiklet kazasında ölen gencin dakikalar önceki görüntüsü ortaya çıktı

Kazada yaşamını yitiren Hasan Kurt'un cenazesi, olaydan dakikalar önceki yakıt alma anlarına ait görüntülerin ortaya çıkmasının ardından yakınlarına teslim edildi.

Kaza, dün gece saat 22.00 sıralarında Nizip çevreyolu 2. kilometresinde gerçekleşti. İddiaya göre, Hasan Kurt'un kullandığı 27 AVU 381 plakalı motosiklet ile Ümit Can Dalkıran'ın yönetimindeki 27 ANV 045 plakalı motosiklet çarpıştı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, Hasan Kurt ve Ümit Can Dalkıran'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Feci kazada yaşamını yitiren sürücülerin cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi. Ancak, Hasan Kurt'un kazadan kısa bir süre önce bir akaryakıt istasyonunda yakıt aldığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Hasan Kurt'un bir arkadaşıyla birlikte istasyona gelip yakıt aldığı ve ardından istasyondan ayrıldığı anlar yer aldı.

Kaza ile ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma devam etmektedir. Yetkililer, kazanın nedenleri ve sorumluluklarıyla ilgili ayrıntılı incelemeler yapacaklardır. Soruşturma sonucunda, kazanın tam olarak nasıl meydana geldiği ve olası ihmallerin olup olmadığı belirlenecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi