Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Motosiklet kazalarındaki artış, emniyeti harekete geçirdi

Motosiklet kazalarındaki artış, emniyeti harekete geçirdi


Manavgat’ta motosiklet kazalarındaki artış, Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ekiplerini harekete geçirdi.

Motosiklet kazalarındaki artış, emniyeti harekete geçirdi

Diğer emniyet birimlerinin de katıldığı denetimlerde yüzlerce motosiklet kontrol edilerek, 100’den fazla sürücü ve motosiklete ceza uygulandı. Özellikle kask ve sürücü belgesi olmayanlara ceza kesildi ve birçok motosiklet yediemin otoparkına çekildi.

Son zamanlarda Manavgat’ta meydana gelen trafik kazalarının yüzde 80'inin motosikletlerle ilgili olması, Emniyet’in önlem almasını gerektirdi. Rutin denetimlerin yanı sıra, Trafik Denetleme Büro Amirliği ve diğer birimlerin katılımıyla şok denetimler düzenlendi. Hisar Caddesi'nde yapılan denetimlerde, geç saatlere kadar yüzlerce motosiklet ve sürücüsü kontrol edildi.

Denetimlerde kask ve sürücü belgesi gibi eksiklikler kontrol edildi, birçok motosiklet bağlanarak yediemin otoparkına gönderildi. Manavgat Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, motosiklet kazalarının önlenmesi amacıyla denetimlerin devam edeceğini ve kurallara uymayanlara göz yummayacaklarını belirtti. Kask takan ve eksiksiz olan motosiklet sürücülerine de teşekkür edildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi