Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Manisa jandarmasından huzur uygulaması

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla 4 mahallede eş zamanlı bir uygulama gerçekleştirdi.

Manisa jandarmasından huzur uygulaması

31 Mayıs akşamı saat 22.00 ile 01.00 arasında Muradiye, Karaali, Akgedik ve Kayapınar mahallelerinde Bölgesel Huzur ve Güven Faaliyeti düzenlendi. Bu faaliyet, Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından yürütüldü, ayrıca KOM (Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele), TEM (Terörle Mücadele) ve Trafik timleri de destek verdi.

Uygulama kapsamında, şahıslar ve araçlar üzerinde kontroller yapıldı. Eksiklikler tespit edilen konularda gerekli yasal işlemler uygulandı. Bu tür faaliyetler, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak, suç ve suçlularla mücadele etmek amacıyla gerçekleştirilmektedir. Jandarma ekipleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak, suçluları caydırmak ve suç olaylarını önlemek için aktif bir şekilde çalışmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi