Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kuralları yaşayarak öğrendiler

Kuralları yaşayarak öğrendiler


Trafik Haftası, İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen etkinliklerle kutlanmaktadır.

Kuralları yaşayarak öğrendiler

 Bu yıl Trafik Haftası kutlamaları, Düzce Anıtpark'ta gerçekleştirilen etkinliklerle başladı. Vali Selçuk Aslan, protokol üyeleri ve öğrenciler, trafik bilincinin oluşturulması ve güvenliği artırmak amacıyla uzmanlardan nasıl daha güvende olunabileceği konusunda bilgi aldılar. Jandarma, polis ve UMKE ekipleri, stantları ziyaret eden küçük öğrencilere trafik kurallarını anlatan broşürler hediye ettiler. Stantlarda ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Selçuk Aslan ve öğrenciler, güvenli trafik konusunda farkındalık oluşturmak için toplu fotoğraf çektirdiler.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sevdiklerimize sağlıklı kavuşmak için yolun sonu mutluluk olsun. Bu haftayı kutlama amacımız, karayolu trafik bilincinin geliştirilmesi, özellikle çocuklarımıza bu bilinci aşılamaktır, çünkü bugünün çocukları yarının geleceğidir. Hem yaya olarak hem de sürücü olarak kurallara uymamız gerektiğini anlatmalıyız." şeklinde konuştu.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi