Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kazada ölen yaşlı kadın, yardıma koşan çobanın akrabası çıktı

Kazada ölen yaşlı kadın, yardıma koşan çobanın akrabası çıktı


Burdur'un Yeşilova ilçesinde bir otomobilin şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada, aracın 76 yaşındaki sürücüsü Aysel Kılınç hayatını kaybetti.

Kazada ölen yaşlı kadın, yardıma koşan çobanın akrabası çıktı

Kazayı gören ve kadının akrabası olduğunu fark eden çoban İrfan Er ise büyük bir şok yaşadı.

Kaza, Yeşilova'dan Karamanlı istikametine seyreden Aysel Kılınç'ın yönetimindeki Tofaş marka otomobilin direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu meydana geldi. Otomobil, yoldan çıkarak takla attıktan sonra şarampole devrildi. Kazayı gören çoban İrfan Er, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım çağrısında bulundu. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar, aracın durmasını sağladıktan sonra Aysel Kılınç'ı arabanın altında hareketsiz halde ve kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Kılınç'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladıktan sonra Kılınç'ın cenazesi, otopsi için Yeşilova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sırasında Kılınç'ın emniyet kemerinin takılı olmadığı ve araçtan fırlayarak arabanın altında kalarak ezildiği tespit edildi.

Çoban İrfan Er, yardıma koştuğu sırada kadının akrabası olduğunu fark ettiğini belirtti. Kazayı duyup olay yerine gittiğinde arabanın yan yattığını gördüğünü ve hemen yardım çağrısı yaptığını söyledi. İçeride kimse olmadığını fark edince etrafı aramaya başladıklarını ve arabanın çevrilmesiyle birlikte olayın gerçek boyutunu anladıklarını ifade etti. Kadının emniyet kemerinin takılı olmaması nedeniyle camdan sarkarak arabanın altında kaldığını belirten çoban, kadının yüzünün bir minderle kapatıldığını ve yaşama ihtimali olduğunu düşünerek minderi kaldırdıklarında ise hayatını kaybettiğini anladıklarını ifade etti. Çoban, daha sonra akrabalarından biri olduğunu fark ederek büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirdi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi