Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kameraları inceleyince ortaya çıktı, bu hırsız hayrete düşürdü

Kameraları inceleyince ortaya çıktı, bu hırsız hayrete düşürdü


Sivas'ın Gürün ilçesindeki bir veteriner kliniğinin önünde yaşanan olay ilginç bir hırsızlık vakası olarak gündeme geldi.

Kameraları inceleyince ortaya çıktı, bu hırsız hayrete düşürdü

Veteriner hekim tarafından dükkan önüne konulan mama kabının sürekli olarak çalınması üzerine veteriner, güvenlik kameralarını inceledi. Görüntüleri izleyen veteriner hekim, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Mama kabını çalan hırsızın bir karga olduğu ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, karganın mama kabını gagasıyla alıp uçtuğu açıkça görülüyor. Ayrıca, karganın daha önce de benzer şekilde mama kaplarını çaldığı tahmin ediliyor.

Veteriner Bülent Köse, hırsızın karga olduğunu belirterek şunları söyledi: “Kliniğimizin önüne her gün düzenli olarak sokak hayvanları aç kalmasın diye mama koymaktayız. Sabahları geldiğimizde mama kapları her kayboluyordu. Kimin aldığını merak ediyorduk. En son güvenlik kameralarından takip ettiğimizde hırsızın bir karga olduğunu tespit ettik.”

Bu olay, sıradışı bir şekilde, sokak hayvanlarının da mağduriyetine neden olan hırsızlık vakalarından biri olarak kaydedildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi