Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kahvehaneyi bastılar, çalışanı darp ettiler

Kahvehaneyi bastılar, çalışanı darp ettiler


Bartın'ın merkezindeki Yalı bölgesinde bulunan bir kahvehanede çalışan bir kişi, iş yerini basan iki şahıs tarafından darp edildi.

Kahvehaneyi bastılar, çalışanı darp ettiler

Saldırı anları, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, saldırganlardan birinin ön kapıdan girerken diğerinin ise iş yerinin arka tarafından gelerek çalışanı sıkıştırdığı görülmektedir. Kahvehanede çalışan kişi, tekme ve yumrukla saldırıya uğradıktan sonra kanlar içinde yere düştü. Saldırganlar, daha sonra kısa bir süre ayrıldıktan sonra üçüncü bir kişiyle geri dönerek bağırdıktan sonra iş yerinden ayrıldılar. Kanlar içerisinde kalan kişi, telefonla 112'yi arayarak polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Olayın ardından sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen kişi, hastaneye kaldırıldı. Tedavisi tamamlandıktan sonra polis merkezine giderek kendisini darp eden şahıslardan şikayetçi oldu.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatmış olup, saldırganların kimliklerini belirlemek ve olayın sebebini tespit etmek amacıyla inceleme yapmaktadır. Soruşturma devam etmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi