Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İstanbul’da “yok artık” dedirten tehlikeli sürüş kamerada: Kazalı araçla yanlayarak seyretti

Kağıthane ilçesindeki Güzeldere Caddesi'nde ilginç bir olay yaşandı. Bir sürücü, ağır hasarlı bir araçla yanlayarak trafikte ilerlemeye başladı ve diğer sürücülerin şaşkınlık içinde izlemesine neden oldu.

İstanbul’da “yok artık” dedirten tehlikeli sürüş kamerada: Kazalı araçla yanlayarak seyretti

Aracın düzgün bir şekilde şeritte seyredemediği görülürken, diğer sürücüler ise güvenliklerini sağlamak için aracın yakınından uzaklaşmayı tercih etti. Bu ilginç anlar, bir sürücünün cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olayda dikkat çeken bir diğer nokta, aracın kazalı olmasına rağmen hala trafiğe çıkabildiği ve plakasız olduğuydu. Ayrıca, aracın seyir halindeyken kasaların açılması gibi tuhaf durumlar da gözlendi. Daralan yollarda birkaç kez ciddi kaza tehlikeleri yaşanmasına rağmen diğer sürücüler bu durumdan uzaklaşmaya çalıştı.

Olayı gören bir sürücü ise cep telefonu kamerasıyla bu ilginç durumu saniye saniye kaydetti. Görüntülerde, aracın trafiği tehlikeye atarken nasıl ilerlediği açıkça görülebilmektedir.

Bu olayda, ağır hasarlı bir araçla yanlayarak trafikte ilerleyen sürücünün diğer sürücülerin hayrete düşmesine ve güvenliklerini sağlamak için uzaklaşmalarına neden olduğu belirtilmektedir. Trafikteki bu tehlikeli durumlar, diğer sürücülerin dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına uymalarını önemli kılmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi