Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İsrail'den Cenin Mülteci Kampı'na hava saldırısı: 1 ölü, 8 yaralı

İsrail'den Cenin Mülteci Kampı'na hava saldırısı: 1 ölü, 8 yaralı


İsrail ordusunun işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan Cenin Mülteci Kampı'na gerçekleştirdiği saldırı sonucunda 1 Filistinli hayatını kaybetmiş ve 8 kişi yaralanmıştır.

İsrail'den Cenin Mülteci Kampı'na hava saldırısı: 1 ölü, 8 yaralı

İsrail ordusu, Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Cenin'e savaş uçağıyla bir saldırı düzenlediğini açıklamıştır. Saldırıda silahlı direniş gruplarının da bulunduğu belirtilmiştir.

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, saldırı sonucunda 1 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve 8 Filistinlinin yaralandığı ifade edilmiştir. Hayatını kaybeden Filistinlinin kimliği İslam Khamayşeh olarak açıklanmıştır. Yaralılar ise İbn-i Sina Hastanesi ve Cenin Devlet Hastanesine kaldırılmıştır.

Bölgeden paylaşılan görüntülerde saldırı sırasında güçlü bir patlamanın meydana geldiği ve büyük panik yaşandığı görülmektedir. Bu tür saldırılar, bölgedeki gerilimi artırmakta ve insanların güvenliğini tehdit etmektedir. İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalar ve şiddet olaylarının sona erdirilmesi, barışçıl bir çözümün bulunması için diplomatik çabalara ve taraflar arasındaki diyaloga ihtiyaç vardır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi