Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İki otomobilin çarpıştığı kazada yayanın kıl payı kurtulması kamerada

İki otomobilin çarpıştığı kazada yayanın kıl payı kurtulması kamerada


Karaman'ın Alacasuluk Mahallesi Özcan Genç Caddesi'nde, bir kavşakta meydana gelen trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

İki otomobilin çarpıştığı kazada yayanın kıl payı kurtulması kamerada

Kaza, S.İ. tarafından kullanılan 70 AB 787 plakalı otomobilin sola dönüş yaparken A.Ü. idaresindeki 34 JZ 9644 plakalı Seat marka otomobil tarafından yandan çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da kontrolünü kaybederek savruldu. 34 JZ 9644 plakalı otomobil, bir binanın bahçe duvarına çarparak dururken, diğer otomobil ise kaldırıma çıkarak durabildi. Bu sırada, yeşil ışığın yanmasını bekleyen bir kadın yaya, çarpışan araçların üzerine gelmesinden son anda kurtuldu. Bu olay, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kazanın ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Hafif şekilde yaralanan sürücülerden S.İ., tedbir amaçlı olarak ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekipleri, kaza yerinde inceleme yaptıktan sonra her iki aracı da olay yerinden kaldırdı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi