Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Gazipaşa'da trafik kurallarını ihlal eden 4 araca 16 bin TL ceza yazıldı

Gazipaşa'da trafik kurallarını ihlal eden 4 araca 16 bin TL ceza yazıldı


Antalya'nın Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, gerçekleştirdikleri trafik ve asayiş denetimi sonucunda sorgulanan 66 araçtan 4'ünün çeşitli ihlaller nedeniyle toplamda 16 bin TL idari para cezasına çarptırıldığını tespit etti.

Gazipaşa'da trafik kurallarını ihlal eden 4 araca 16 bin TL ceza yazıldı

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ve Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçenin trafik güvenliğini ve asayişini sağlamak amacıyla aktif olarak trafik ve asayiş denetimlerini sürdürmektedir. Bu kapsamda, polis ekipleri İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı üzerinde gerçekleştirdikleri denetimlerde toplamda 66 aracı ve bu araçlarda bulunan 96 kişiyi Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusuyla kontrol etti. Denetimler sonucunda, eksik evrak taşıyan ve trafik kurallarına uymayan 4 araç sürücüsüne çeşitli kural ve ihlallerinden dolayı toplamda 16 bin TL idari para cezası kesildi. Bununla birlikte, GBT sorgusu yapılan 96 kişide herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi