Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Gaziantep Kolej Vakfı Anaokulu’nda coşkulu kep töreni

Gaziantep Kolej Vakfı Anaokulu’nda coşkulu kep töreni


2023-2024 eğitim öğretim yılında okul öncesi eğitimini tamamlayacak olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri için düzenlenen kep töreni büyük bir coşku içerisinde geçti.

Gaziantep Kolej Vakfı Anaokulu’nda coşkulu kep töreni

 Kuruluşunun 60. yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, bu anlamlı törende öğrencilerinin geleceğe umutla bakmalarını sağladı.

Törene Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, GKV Özel Okulları okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Mezun olan öğrencileri kutlayan Genel Müdür Fevzi Gürsel, 2023-2024 eğitim öğretim yılında görev yapan GKV Özel Anaokulu idareci ve öğretmenlerine günün anısına birer çiçek takdim ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt, öğrencilerin; yaşadığı doğaya duyarlı ve barış içinde yaşayan, yenilikçi, araştırma ve iletişim becerisine sahip, mutlu bireyler olarak yetiştirilmesini hedeflediklerini vurguladı. Öğrencilerin, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, kardeşliği ve barışı özümsemiş bireyler olma yolunda ilk adımlarını attıklarını belirtti.

Minik öğrencilerin dans gösterileri konukları büyülerken, öğrenciler sahneye alınarak konukları selamladı. Düzenlenen törenle öğrencilere sembolik mezuniyet belgeleri öğretmenleri tarafından takdim edildi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, eğitimin temellerinin erken çocukluk döneminde atıldığına dikkat çekerek, öğrencilerini geleceğin aydınlık liderleri olarak yetiştirmeyi hedefliyor.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi