Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Film sahnelerini aratmayan kovalamacada yakayı ele verdiler

Film sahnelerini aratmayan kovalamacada yakayı ele verdiler


Bilecik'te, Cumhuriyet Caddesi üzerinde dur ihtarına uymayan ve plakasız motosiklet kullanan bir kişi ile yolcu konumunda bulunan bir şahıs, polis ekiplerince takibe alındı.

Film sahnelerini aratmayan kovalamacada yakayı ele verdiler

Yapılan kovalamaca sonucunda, Kırklar Caddesi'nde yolcu konumunda bulunan şahıs, motosikletten inerek yaya olarak kaçmaya çalıştı ve bir metruk binanın çatısına çıktı. Ancak ekiplerin yoğun ihtarıyla aşağı indirildi. Çatıda yapılan kontrollerde 1 adet 22 santimetre uzunluğunda çakı bulundu.

Plakasız motosiklet sürücüsü ise olay yerinde yakalandı. Üst aramasında 18 santimetre uzunluğunda bir çakı bulundu. Her iki şüphelinin üzerinde bulunan çakılar ekipler tarafından muhafaza altına alındı.

Motosiklet sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu kapsamında çeşitli suçlardan toplamda 20 bin 252 TL trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca sigortasız ve plakasız motosiklet çekici marifetiyle otoparka çektirilerek trafikten men edildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi