Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Fabrikada yanan boya ve tinerler lav gibi sokağa yayıldı

Fabrikada yanan boya ve tinerler lav gibi sokağa yayıldı


Gaziantep'te bir boya fabrikasında çıkan yangına ait güvenlik kamera görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde, yangının neden olduğu alevlerin hızla yayılması ve etrafa zarar vermesi net bir şekilde görünüyor.

Fabrikada yanan boya ve tinerler lav gibi sokağa yayıldı

Yangın, sabah saatlerinde Oğuzeli ilçesi Körkün Sanayi Sitesi'ndeki bir boya fabrikasında başladı. Nedeni henüz belirlenemeyen yangın, fabrikanın içinde bulunan yanıcı boya ve tinerleri hızla tutuşturdu. Alevler kısa sürede büyüyerek çevredeki iş yerlerine ve otomobillere sıçradı. Yangın esnasında 2 otomobil ve 2 iş yerinin zarar gördüğü, dumandan etkilenen bir işçinin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Güvenlik kameralarındaki görüntülerde, itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği sırada boya ve tinerlerin lav gibi sokağa yayıldığı ve alevlerin önüne çıkan her şeyi yaktığı anlar net bir şekilde yer aldı. Yangının ardından çevredeki maddi hasar büyüdü. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi