Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Eyüpsultan’da eski öğrencisi tarafından öldürülen Okul müdürünün son görüntüleri ortaya çıktı

Eyüpsultan’da eski öğrencisi tarafından öldürülen Okul müdürünün son görüntüleri ortaya çıktı


Eyüpsultan'da özel bir okulun müdürü olan 74 yaşındaki İbrahim Oktugan, 5 ay önce okuldan atılan bir Iraklı öğrenci tarafından silahla vurularak öldürülmüştü.

Eyüpsultan’da eski öğrencisi tarafından öldürülen Okul müdürünün son görüntüleri ortaya çıktı

İbrahim Oktugan'ın saldırı anında yaşadığı son anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilmiştir.

Olay, 7 Mayıs tarihinde Eyüpsultan'da meydana gelmiştir. Yabancı uyruklu öğrenci Y.K. (17), okuldan atılmasının sorumlusu olarak gördüğü ve aralarında geçen tartışma nedeniyle husumet beslediği okul müdürü İbrahim Oktugan'ı odasında silahla vurarak ağır yaralamıştır. İbrahim Oktugan hastaneye kaldırılmış ancak hayatını kaybetmiştir. Saldırgan Y.K. ise olayın ardından yakalanmış ve gözaltına alınmıştır. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Y.K., 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Saldırı sonrası yaşananlar güvenlik kamerası görüntüleriyle ortaya çıkmıştır. Görüntülerde, saldırgan öğrencinin hızlı adımlarla müdürün odasına girdiği ve kısa süre sonra aynı şekilde dışarı kaçtığı görülmektedir. İbrahim Oktugan'ın ise yaralı halde odasından çıktıktan sonra yere yığılarak yardım istediği anlar görüntülere yansımıştır.

Bu bilgiler yerel kaynaklardan derlenmiştir. Daha fazla ayrıntı için yerel yetkililere başvurmanızı öneririm.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi