Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Erzurum’da kent merkezinde bir ayda 149 trafik kazası

Erzurum’da kent merkezinde bir ayda 149 trafik kazası


Erzurum'da Nisan ayında polis sorumluluk bölgesinde 149 ölümlü-yaralamalı trafik kazası meydana geldi.

Erzurum’da kent merkezinde bir ayda 149 trafik kazası

Bununla birlikte, 170 maddi hasarlı kaza kaydedildi ve bu kazalarda 3 kişi hayatını kaybetti, 257 kişi ise yaralandı. Bu veriler, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan aylık trafik istatistik bülteninde yer alan kaza yerindeki verilere dayanmaktadır.

2024 yılının ilk 4 ayında ise Erzurum'da toplamda 424 ölümlü-yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 5 kişi hayatını kaybetti ve 728 kişi yaralandı. Ayrıca, 774 maddi hasarlı kaza kaydedildi. Ancak, tarafların anlaşarak tutanak tanzim ettiği maddi hasarlı trafik kazaları bu istatistiklere dahil edilmemektedir.

Bu istatistikler, trafik kazalarının Erzurum'da ciddi bir sorun olduğunu ve hem can kayıplarına hem de yaralanmalara neden olduğunu göstermektedir. Trafik kazalarının sayısını ve sonuçlarını azaltmak için trafik güvenliği önlemlerine ve sürücülerin trafik kurallarına uymasına büyük önem verilmelidir. Ayrıca, trafik bilincinin artırılması, sürücü eğitimi ve denetim faaliyetlerinin sürdürülmesi gibi tedbirlerle trafik kazalarının önlenmesi hedeflenmelidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi