Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Erzurum’da kent merkezinde bir ayda 139 trafik kazası

Erzurum'da polis sorumluluk bölgesinde Mayıs ayı içinde 139 ölümlü-yaralamalı trafik kazası yaşandı.

Erzurum’da kent merkezinde bir ayda 139 trafik kazası

2024 yılının ilk 5 aylık trafik istatistiklerine göre, polis bölgesinde meydana gelen trafik kazalarında daha çok maddi hasarlar kaydedildi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan aylık trafik istatistik bültenindeki ölü sayıları, kaza yerindeki verileri ifade ediyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı Trafik İstatistik Verileri’ne göre, Erzurum'da 2024 yılı Mayıs ayı döneminde 139 ölümlü-yaralamalı kaza meydana geldi. Bu dönemde ayrıca 199 maddi hasarlı kaza yaşandı ve bu kazalarda 3 kişi hayatını kaybetti, 241 kişi yaralandı.

2024 yılı 5 aylık döneminde ise 560 ölümlü-yaralamalı kaza gerçekleşti. Aynı dönemde 973 maddi hasarlı kaza yaşandı ve bu kazalarda 8 kişi hayatını kaybetti, 957 kişi yaralandı. Anlaşarak kendi aralarında tutanak tanzim edilen maddi hasarlı trafik kaza sayıları dahil edilmiyor. Bu istatistikler, trafik güvenliği ve kazaların azaltılması için alınacak önlemleri değerlendirmede önemli bir araç olarak kullanılabilir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi