Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Dur ihtarına uymadı, motosikleti bırakıp kaçtı

İnegöl ilçesinde yaşanan olayda, trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsü yakalandı ve olay basına yansıdı.

Dur ihtarına uymadı, motosikleti bırakıp kaçtı

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, Süleymaniye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde motosiklet uygulaması yaparken, dur ihtarına uymayan bir sürücü tespit etti. Sürücü, motosikleti bırakıp yaya olarak kaçmaya çalıştı, ancak kovalama sonucunda yakalandı. Olay sırasında basın mensuplarına "Ağabey ne çekiyorsun" diyerek tepki gösterdi.

F.E. (26) adlı sürücünün yapılan incelemeler sonucunda ehliyetsiz olduğu belirlendi. Bu durum üzerine F.E.'ye 12 bin 977 TL ehliyetsiz araç kullanma, 10 bin 917 TL tescilli aracı plakasız kullanma, 6 bin 439 TL abartı egzozdan ve bin 500 TL dur ihtarına uymama olmak üzere toplam 31 bin 833 TL ceza kesildi. Ayrıca motosiklet de trafikten men edildi. F.E., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi