Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Denizli’de trafik kuralı ihlalleri KGYS ile tespit ediliyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazaları sonucu oluşabilecek can ve mal kayıplarını önlemek ve vatandaşların güvenli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla çeşitli uygulamaları sürdürmektedir.

Denizli’de trafik kuralı ihlalleri KGYS ile tespit ediliyor

Trafik ekipleri, Denizli genelindeki kavşaklar ve yollar üzerinde Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) kullanarak kırmızı ışık, emniyet kemeri, cep telefonu kullanımı, kask takma, yaya önceliği, trafik işaret ve levhalarına uyulup uyulmadığını denetlemektedir.

KGYS sistemi sayesinde tespit edilen kural ihlalleri sonucunda trafik ekipleri tarafından Trafik İdari Para Cezası uygulanmaktadır. Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sürücülerin trafik işaret ve levhalarına uymalarının, öncelikle can ve mal kayıplarını önlemek için son derece önemli olduğu vurgulanmaktadır.

Bu tür denetlemeler ve cezai işlemler, trafik kurallarına uymayan sürücülerin farkındalığını artırmak, trafik güvenliğini sağlamak ve trafik kazalarını azaltmak amacıyla gerçekleştirilmektedir. Denizli Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü bu uygulamaların, trafikte disiplini ve güveni artırmaya yönelik önemli bir adım olduğunu söyleyebiliriz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi