Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Çocuklarını eve kilitleyip işe giden anne ekipleri alarma geçirdi

Çocuklarını eve kilitleyip işe giden anne ekipleri alarma geçirdi


Aksaray'da bir anne, boşanma aşamasında olduğu eşiyle yaşadığı bir anlaşmazlık sonucunda 12 yaşındaki bir çocuğuyla 6 yaşındaki diğer çocuğunu eve kilitleyerek işe gitti.

Çocuklarını eve kilitleyip işe giden anne ekipleri alarma geçirdi

Bu durumu fark eden baba, çocukların evde kilitli olduğunu öğrenince 112 Acil Çağrı Merkezi'ne başvurarak yardım istedi. İhbar üzerine polis, itfaiye, UMKE ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Ekipler, evde kilitli kalan çocukları kurtarmak için çalışmalara başladı. Polis ekipleri, telefonla anneyle iletişime geçerek komşuda bir anahtar olduğunu öğrendi. Komşudan alınan anahtarla çocuklar evden çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirilen çocuklar güvende olduklarından emin olundu.

Annenin eve gelmesiyle birlikte polis ekipleri, anne ve çocukları polis merkezine götürdü. Anne, polis memuruna boşanma aşamasındaki eşini şikayet etti ve "Çocukları evden eşyaları toplamaya gönderiyor" şeklinde ifade verdi. Anne hakkında "Aile yükümlülüklerini yerine getirmemek" suçundan adli işlem başlatıldığı belirtildi.

Bu olayın yaşandığı apartmandan çıkarken, anne basın mensuplarını fark ederek tepki gösterdi. Olayla ilgili olarak polis soruşturmasının devam ettiği bilgisi verildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi