Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bursa'da takla atan otomobilde 2 kişi yaralandı

Bursa'da, seyir halindeki iki otomobilin çarpışması sonucu takla atan Fiat Punto otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.

Bursa'da takla atan otomobilde 2 kişi yaralandı

Kaza, saat 09.15 sıralarında Nilüfer ilçesi Lefkoşe Caddesi üzerinde meydana geldi. M.T.A. yönetimindeki 16 AYJ 559 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden M.B. yönetimindeki 35 EC 7494 plakalı otomobilin ön köşesine çarptı ve takla attı. Kazada, M.T.A. ve yanında bulunan bir kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Trafik polisleri, kaza yerinde güvenliği sağlarken sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Polis ekipleri ise kaza yapan araçları hızla olay yerinden kaldırdı.

Kazada yaralanan kişilerin sağlık durumları hastanede değerlendirilecek ve gerekli tedavileri sağlanacaktır. Polis ekipleri de kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatacak ve sorumluluğu belirlemeye çalışacaktır. Trafiğin normale dönmesi için gerekli önlemler alınacak ve olayla ilgili raporlar hazırlanacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi