Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bursa'da düğün konvoyu yolu kapattı, sürücüler çileden çıktı

Bursa'da düğün konvoyu yolu kapattı, sürücüler çileden çıktı


Bursa'da, bir düğün konvoyu yaparak trafiği durma noktasına getiren bir grup, diğer sürücülerin tepkisine neden oldu.

Bursa'da düğün konvoyu yolu kapattı, sürücüler çileden çıktı

Olay, Yıldırım ilçesi Çevre Yolu'nda gerçekleşti. Grup, trafiği etkilemek amacıyla üç şeridi de kapatarak diğer sürücülerin sabrını taşırdı. Bu durum nedeniyle trafik bir süre boyunca durma noktasına geldi. O anlar, trafikte bulunan bir sürücü tarafından kaydedildi.

Bu tür durumlar, düğün konvoyu gibi özel etkinliklerin trafiği etkilemesi sonucunda ortaya çıkabilir. Ancak, trafikte diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye atacak şekilde yolların tamamen kapatılması kabul edilemez bir durumdur. Trafik kurallarına uymak, diğer sürücülerin haklarını gözetmek ve güvenli bir şekilde seyahat etmek önemlidir.

Bu tür durumlarla karşılaşan sürücüler, trafik ihlallerini yetkililere bildirerek veya emniyet güçlerine başvurarak yardım isteyebilirler. Trafik düzenini sağlamak ve toplumun güvenliğini korumak, yetkililerin sorumluluğundadır ve bu tür durumlarla etkin bir şekilde mücadele etmek için gerekli önlemler alınmalıdır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi