Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Burdur'da çıkan kavgada 2 kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

Burdur'da çıkan kavgada 2 kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı


Burdur'un Yeşilova ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada 2 kişiyi bıçaklayan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yaralılardan birinin durumu ağır olarak yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Burdur'da çıkan kavgada 2 kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

Olay, 28 Haziran gecesi saat 00.30 sıralarında Yeşilova ilçesinde meydana geldi. M.Y. (24) isimli şahıs, evde oturduğu sırada sokakta babası R.Y. (49) ve kardeşi H.A.Y.'nin (18) aralarında husumet bulunan V.K. (30) ve babası M.K. (55) ile kavga ettiğini gördü. M.Y., evden aldığı bıçakla kavgaya dahil oldu. V.K. dört farklı yerinden bıçaklanırken, kavgayı ayırmak isteyen V.K.'nın arkadaşı B.T. (26) ise bacak bölgesinden bıçaklandı.

Çevredekilerin 122 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olayı kontrol altına alırken, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla önce Yeşilova Devlet Hastanesi'ne, daha sonra da Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kan kaybı nedeniyle durumu ağır olan V.K.'nın ameliyat sonrası tedavisi yoğun bakımda sürüyor ve hayati tehlikesi devam ediyor.

Olayın ardından M.Y., polis ekipleri tarafından evinde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece kasten öldürmeye teşebbüs ve kasten yaralama suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi