Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bitlis'te Trafik Haftası etkinlikleri

Bitlis'te Trafik Haftası etkinlikleri


Bitlis'te, Trafik Haftası'nın kutlamaları kapsamında düzenlenen bir programda, çocuklara trafik eğitimi verilerek çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Bitlis'te Trafik Haftası etkinlikleri

Atatürk Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen etkinliğe Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Eyüp Subaşı, polis, jandarma ve AFAD gönüllüleri, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı. Vali Erol Karaömeroğlu, öğrencilerle birlikte "yaya geçitleri kırmızı çizgimizdir" sloganıyla yaya geçidindeki çizgileri kırmızıya boyadı. Daha sonra öğrencilerle birlikte pankart taşıyarak kısa bir yürüyüş gerçekleştiren Vali Karaömeroğlu, etkinlik alanındaki stantları gezdi. Bitlis Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri tarafından öğrencilere trafik eğitimi verildi. Ayrıca öğrencilere hafta anısına bisiklet hediye edildi.

Program, öğrencilerle birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Bu etkinlikle çocuklar trafik kuralları hakkında bilinçlendirilirken, trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturulması hedeflendi. Trafik Haftası kutlamaları, toplumun genelinde trafik kurallarına uyma ve güvenli sürüş bilincini artırmaya yönelik önemli bir etkinlik olarak değerlendirildi.

Muhabir : Mehmet Fatih ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi