Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bingöl’de Trafik Haftası etkinliği

Bingöl’de Trafik Haftası etkinliği


Bingöl'de, trafik etkinlikleri kapsamında Jandarma ve Polis ekipleri tarafından düzenlenen trafik stantlarında bilgilendirme yapıldı ve öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Bingöl’de Trafik Haftası etkinliği

4-10 Mayıs tarihleri arasındaki trafik haftası etkinlikleri çerçevesinde, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Uydukent bölgesindeki alışveriş merkezi önünde stantlar kurarak halka hizmet verdi. Etkinliklere Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İl Jandarma Komutanı Bilgihan Yeşilyurt ve İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan gibi ilgili yetkililer de katıldı. Ziyaretçiler, stantlarda sunulan bilgilendirici materyaller sayesinde trafik kuralları, güvenlik önlemleri ve trafik kazalarının önlenmesi konularında bilinçlendirildi. Ayrıca öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılarak onların trafik konusunda daha fazla farkındalık kazanmaları hedeflendi. Vali Usta, etkinliklerin gençler ve çocuklar arasında trafik güvenliği konusunda farkındalığın artmasına katkı sağladığını belirtti ve kazaların önlenmesi için herkesin sorumluluk alması gerektiğini vurguladı. İl Jandarma Komutanı Yeşilyurt ve İl Emniyet Müdürü Orhan da trafik kurallarına uyma konusundaki önemin altını çizerek, vatandaşlardan trafik güvenliği konusunda duyarlı olmalarını istedi. Trafik haftası etkinliği, hem bilgilendirici hem de eğlenceli bir atmosferde gerçekleşti ve katılımcılar arasında trafik bilinci ve güvenliği konusunda farkındalığın artmasına yardımcı oldu.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi