Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bilecik'te elektrikli bisikletin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı

Bilecik'te elektrikli bisikletin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı


Bilecik'te, seyir halinde olan bir dört tekerlekli elektrikli bisikletin kontrolünün kaybedilmesi sonucu devrilmesiyle 2 kişi yaralandı.

Bilecik'te elektrikli bisikletin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı

Olayın detaylarına göre, Bilecik-Osmaneli karayolunda seyir halinde olan 11 AV 922 plakalı dört tekerlekli elektrikli bisikletin sürücüsü Vildan K., 1. OSB Kavşağına yaklaşırken aracın direksiyon kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan araç takla atarak durdu. Kazada araçta bulunan sürücü Vildan K. ve yolcu Nisan K. (8) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Kazanın nedeni ve ayrıntıları, polis tarafından yapılan inceleme sonucunda belirlenecektir. Bu tür kazaların önlenmesi amacıyla trafik kurallarına uyulması ve araçların güvenli bir şekilde kullanılması önemlidir. Yetkililer, trafik güvenliği konusunda farkındalığı artırmak ve benzer olayların yaşanmasını engellemek adına çalışmalarını sürdürmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi