Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Besledikleri kedinin saldırısına uğrayan 2 kadın hastanelik oldu

Besledikleri kedinin saldırısına uğrayan 2 kadın hastanelik oldu


Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi'nde misafirliğe gittiği evde kedinin saldırısına uğrayan iki kadın, hastaneye kaldırıldı.

Besledikleri kedinin saldırısına uğrayan 2 kadın hastanelik oldu

Olayda kadınların vücutlarının birçok yerinde tırmalama ve ısırık izleri olduğu görüldü. Şerife A., yıllardır görüştüğü arkadaşının evine misafirliğe gitti. Sohbet ederken camı açmak için hareketlendiği sırada, arkadaşının 14 yıldır beslediği kedi tarafından saldırıya uğradı. Kedinin pençe ve ısırıklarıyla neye uğradığını şaşıran Şerife A.'ya yardım etmek isteyen arkadaşı da kedinin saldırısına maruz kaldı. Saldırıdan güçlükle kurtulan kadınlar, evden çıkıp ambulans çağırarak hastaneye götürüldü.

Hastanede tedavi altına alınan iki kadına kuduz aşısı yapıldı. Şerife A., yaşadığı korku dolu anları anlatarak, "Arkadaşımın evinde çay içiyorduk. Kedi de sandalyede oturuyordu. Perdeleri açmak için hareket ettiğimde, kedi bir anda enseme atladı ve beni ısırmaya başladı. Arkadaşım beni kurtarmaya çalışırken o da saldırıya uğradı. 14 yıldır beslediği bir kedi, ama birdenbire böyle saldırganlaştı" dedi.

Şerife A., olaydan sonra kedi fobisi geliştirdiğini belirtti ve şöyle devam etti: "Mahallede kedileri beslerim ama artık evde kedi beslemek istemiyorum. Bu saldırıdan sonra kedilere olan güvenim sarsıldı. Doktorlar, hayvanın yaşlandığı için beyninde sorunlar olabileceğini ve kısırlaştırılmadığı için agresifleştiğini söylediler."

Olayın ardından kedi, veteriner tarafından sakinleştirici iğneyle alındı ve götürüldü. Kedinin saldırganlaşma sebebi olarak yaşlılık ve kısırlaştırılmamanın etkili olabileceği ifade edildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi